Casus Harriet: Blog Savaşları - Türkçe Dublaj



Harriet küçüklüğünden beri insanları izleyen ve onlar hakkında günlükler tutan bir insan. Her insanın bakış açısını incelemek onu en iyi yapabildiği tek şey. Ve bir gün sınıf blogcusu seçilir. Bu blogda Marion ile yarışmak zorundadır.

Adsız Web Tasarımcısı

2009 yılından beri bloglar ile uğraşıyorum. Bu dünyaya atıldığımdan beri yepyeni bilgiler edinip duruyorum. Umarım bu başarı sonsuz olur.

9 yorum:

  1. Güzel filmler. Bu tür film izlemenizi tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir film şiddetle izlemenizi tavsiye ederim

    www.disneychannelh.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. süper bir film başı biraz sıkıcı gibi ama eminim beğeneceksiniz =)

    YanıtlaSil
  5. süperrr bana böyle filmlerle dizilerle gelin işte

    YanıtlaSil
  6. bu filmi izlememin sebebi içerisinde VANESSA MORGAN olması idi kötü kız olabilir ama bnce o kazanmalıydı hem hep iyiler kazanıyor bir fimde de kötü kız kazansa ne olur ki o tam kötü de sayılmaz sadece brz şüpheci herkes olabilir ki başrolün rakibi diye kötü karaktere dönüşüyor başrol bu fikiri düşünmekle kalmayıp aynı zamanda bizim kötü karakter diye düşündüğümüz kızın arkadaşlarını da çalıyor arkadaşlar iyi ve kötü günde size destek verenlerdir ama bu kötü kızın arkadaşları gidip başrolün arkadaşları oluveriyor eğer ben başrolün o 2 en iyi rakadaşlarından biri olsaydım aslında düşmanı olan birinin bir anda sadece bir blog yüzünden dost olmasına şaşırdım bence bu film değişik konulu bir film ama bnce brz da saçma ve sıradan izlemenizi tavsiye ediyorum ama çok ta değişik bir film değildi bence

    YanıtlaSil