Zack ve Cody'nin Film Gibi Yaşamı - Türkçe Dublaj


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhv25p-tL8ddKlW36waqfsbAqDWZMTBaMQWoZldx6Ne0IcmsVbBKiIxSU2mu203ZOAUvSCuPwpnRnraNmA5vZL94v6Sm3qaLVeW73Gpu_8U77i3nyFlkyMCAgxNmZ9kjLP45VJHRklmBNs/s1600/The-Suite-Life-Movie.jpg

Sevilen ikizler Cole ve Dylan Sprouse, “Zack ve Cody’nin Lüks Yaşamı” ile “Zack ve Cody Güvertede” gibi iki sevilen dizinin ardından, bu kez aksiyon, macera ve komedi yüklü yeni filmleriyle Disney XD ekranını şenlendiriyor. “Zack ve Cody’nin Film Gibi Yaşamı”nda iki kardeş, büyümenin, özellikle de ikiz olarak büyümenin getirdiği zorluklarla yüzleşiyorlar... İkiz olmanın etkilerini araştıran bir ileri teknoloji araştırma merkezi olan Gemini Project’in başındaki Dr. Olsen, Zack ve Cody’ye ulaşır ve onlardan bu araştırmaya dahil olmalarını ister. Doktorun teklifini kabul eden kahramanlarımız, kısa süre sonra kendilerini birbirlerine hiç olmadıkları kadar bağlı hissetmeye başlar. İkizlerden birinin hissettiği bir duyguyu, diğeri de hissetmektedir. Ancak ikizlerin bilmedikleri; bu gizemli projenin onların hayatını büyük tehlikeye attığıdır.

Adsız Web Tasarımcısı

2009 yılından beri bloglar ile uğraşıyorum. Bu dünyaya atıldığımdan beri yepyeni bilgiler edinip duruyorum. Umarım bu başarı sonsuz olur.

2 yorum:

  1. kenar çubuğunda video hatalarının çözümü var onu yap açılır....

    YanıtlaSil