High School Musical 3 - Türkçe Dublaj



Takım kaptanı Troy takım ruhunu canlandırır ("Now or Never") ve şampiyonluk maçını kazanırlar. Aynı zamanda bu, Doğu Lisesi takımındaki son sınıf öğrencileri için sonuncu şampiyonluklarıdır. Daha sonra, Troy'un evindeki maç sonrası partisinde, Troy ve Gabriella geleceklerini düşünüp lisedeki son birkaç aylarının bitmemesini dilerken görülürler ("Right Here, Right Now").
Sharpay İngiliz bir değişim öğrencisi olan Tiara Gold ile tanışır ve onu kişisel asistanı olarak tutar. Drama öğretmeni Bayan Darbus bahar müzikaline çok az sayıda kişinin başvurduğunu belirtince, Sharpay tek kişilik gösteri yapabileceğini söyler. This alarms Kelsi, who is writing the show, so she immediately signs up everyone in their homeroom for it instead. Bunun sonucunda Bayan Darbus Doğu Lisesi'ndeki son günleriyle ilgili Mezuniyet Yılı adında bir oyun yapacaklarını duyurur. Ayrıca Sharpay, Ryan, Kelsi ve Troy'un Juilliard School'a burs başvurularının kabul edildiğini; ancak içlerinden yalnızca birinin seçileceğini açıklar. Troy'un kafası karışır; çünkü Juilliard'a başvurmamıştır. Arkadaşlarının güldüğünü görünce Juilliard'a ismini verenin onlar olduğunu düşünür. Sharpay ise Kelsi'nin müzikaldeki en iyi şarkıları Troy ve Gabriella'ya vereceğini bildiğinden burs kazanma konusunda umutsuzdur. Kendi (ve Ryan'ın) geleceğini gözünden geçirerek ("I Want It All") Ryan'dan Kelsi'yi onlara bir şarkı vermesi konusunda ikna etmesini ister.
Doğu Lisesi öğrencilerinin lisedeki son yıllarıdır ve mezun olmak üzeredirler. Doğu Lisesi basketbol takımı kaptanı Troy Bolton ile Gabriella Montez gelecekteki yaşamlarıyla ilgili ciddi kararlar vermek zorundadırlar.Ayrıca okulun havalı kızı Sharpay'in de çift hakkında kurnaz planları vardır.


Adsız Web Tasarımcısı

2009 yılından beri bloglar ile uğraşıyorum. Bu dünyaya atıldığımdan beri yepyeni bilgiler edinip duruyorum. Umarım bu başarı sonsuz olur.

1 yorum: