Deney Fareleri



Deney Fareleri yepyeni bir Disney XD programı! Bu yeni dizinin bütün bölümlerini Disney XD'de izleyebilirsiniz. Konusu hakkında bir fikrimiz yok. Çünkü henüz daha nasıl bir şey olduğunu bilmiyoruz.

Karakterler


Adam: Adam Deney Farelerinin en güçlüsü ve en irisi, ama aynı zamanda da en akılsızı! Her zaman düşünmeden konuşur ve davranır. Kesin olan bir şey var: Adam'ın olduğu yerde kahkaha boldur.

chase

Chase: Chase en genç ve en minik Deney Faresi. Ama hiç aldanmayın, o aynı zamanda da en akıllısı! Ancak süper büyük bir beyin ona lisede kolaylık sağlamıyor ve insanları her zaman doğru anlamıyor. Bu da tüm Deney Fareleri için, ama özellikle de Leo için çok komik durumlara yol açıyor.

leo

Leo: Leo yeni ailesiyle yeni bir eve taşındı. Ailesinde 3 de yeni kardeşi var, ancak bunlar normal ergenler değil - Leo'nun yeni üvey babası dünyanın ilk Biyonik Süperinsanlarını keşfetmiş! Hayatındaki bu önemli değişiklikle birlikte Leo'nun dünyası altüst olacak ve yeni ailesiyle çok komik serüvenler yaşayacak. Leo Deney Faresi kardeşlerinin liseye uyum sağlamalarına yardımcı olmaya kararlı, ancak süperinsanlarla ergenlik hayatı bir araya geldiğinde eğlence ve serüven de hiç eksik olmuyor.

bree

Bree: Bree diğer tüm genç kızlar gibi, yalnız süper hızlı ve gizli! Bree'nin tüm isteği okula uymak ve popüler olmak, ama bunlar her zaman işe yaramıyor - ancak Deney faresi kardeşleriyle ve Leo'yla birlikteyken her zaman yardıma koşmaya hazır.
Adsız Web Tasarımcısı

2009 yılından beri bloglar ile uğraşıyorum. Bu dünyaya atıldığımdan beri yepyeni bilgiler edinip duruyorum. Umarım bu başarı sonsuz olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder